<

Gnagare

Vi har då och då haft besök av gnagare. I stallet i Töreboda vimlade det av möss innan de åt sig mätta på "röda block" (gift). Här på Långerud har vi större, exotiska och mer spännande gnagare...riktigt häftigt faktiskt! Om man bara kunde få se den rackaren nån gång också så skulle det vara jättekul!

För er som väntar på en film från ridhuset med fölisen kan jag bara säga att ni får vänta. Ett tag. Det dammar så in i...... Nu har vi skaffat slangar och vattenspridare så blir det förhoppningsvis lite bättre. Under sommaren kommer vi att byta bottenmaterial och då blir det både mindre damm och även bättre och jämnare underlag.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

  • Anne-Christin Baron » Vinterdagar:  ”Hej! Mamma och jag har just kollat er web sida! Snyggt! Fina bilder och intresa..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-