<

På betet...

Min ständiga följeslagare på hag-rundorna, Ture. Trevligt med lite sällskap och samtidigt bra för hästarna blir nyfikna på den lilla fyrbenta. Man ser rätt snabbt om någon av hästarna är lite loj och ointresserad. Det här med att ha hästarna ute på bete är skönt och betydligt mer lättskött fast samtidigt gäller det ännu mer att ha huvudet på skaft för att fånga upp ev hängiga hästar. Man får helt enkelt gå en stund bland flocken för att se att alla beter sig normalt.

Ibland tror jag grannarna undrar varför vi går i hagen och drar benen efter oss men det är ju faktiskt tvunget. Det är åtminstone vad jag inbillar mig själv när jag vänder upp näsan mot solen och njuter...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marianne » Värmlandsmjölk:  ”Hej. Nu har jag väntat och lenktat att de ska komma laktosfrit så jag kan njuta ..”

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-