<

Full rulle

På förmiddagen idag har det varit full rulle. Först ett besök från Länsstyrelsen Värmland där vi fick "tummen upp" i vår tillståndsansökan för hästverksamhet. Inte precis oväntat eftersom vi haft tillståndet tidigare, fast genom Länsstyrelsen Västra Götaland.
Precis när vi var klara så kom Jonny Stjernström (Mantorp) och en av hans hästägare för att titta på unghästar. Det blev "premiärsläpp" på ute-ridbanan och det gick riktigt bra även om det märktes att hästarna aldrig varit där förut.
De verkade nöjda med visningen och nog är det lättare att göra hästarna rättvisa genom att visa dem på hemmaplan istället för att försöka få dem att trava rakt och fint på ett rörigt auktionsområde.
Hoppas fler ser möjligheten och kommer och kollar hästarna här på hemmaplan, innan auktionen.

foto: mantorptravet.com

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

  • Anne-Christin Baron » Vinterdagar:  ”Hej! Mamma och jag har just kollat er web sida! Snyggt! Fina bilder och intresa..”

  • Torkil Pedersen » Till våra besökare från grannlandet...:  ”Madde , hærrlig, men jeg bare MÅ gi en retur :-) Den svenske gubben dro ut en is..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-