<

-2+2= samma

Två hästar mindre har vi nu efter en tripp till Stockholmstrakten. Det är Fly By Elly och Feel the Muscle som åkt till "Bullen" för inkörning. Två härliga ston som nu börjat skolan på riktigt. Hos "Bullen" tittade vi på Frantic, Forecast och min favorit Fedex Cup. Denne specielle herre som fastnat så i hjärtat. Öronen bak när jag öppnade boxdörren men så kände han igen min röst och la huvudet över axeln och tiggde godis. Precis som vanligt. Och samma goa mule som vanligt (bildbevis)

På hemvägen åkte vi "vägen förbi" Menhammar och hämtade upp två nya ynglingar (födda 2013) som ska vara hos oss ett tag. Det är Great Dandy (e Chocolatier - Just Dandy) och Going to Press (e. Going Kronos - Satori Hanover).
När vi nu blivit "fulltaliga" så var det dags för chipmärkning. På fredagen (20/12) blev alla unghästarna avritade på konturdiagram och chipmärkta. Skönt att det är klart. Vi valde termochip till samtliga och det ska bli spännande att se om det verkligen fungerar som det är tänkt.

Göran Karlsson koncentrerar sig...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marianne » Värmlandsmjölk:  ”Hej. Nu har jag väntat och lenktat att de ska komma laktosfrit så jag kan njuta ..”

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-