<

Händelserik vecka!

Veckan som varit har varit full av aktivitet. Både hemma och borta. Förra lördagen var det ASVT's årsstämma i Stockholm som jag åkte upp för att delta på. Tyvärr blev det ingen Galamiddag för oss i år eftersom vi inte hade möjlighet att åka båda två.
Medan jag "roade" mig i Stockholm hade vi hästbesiktning av unghästarna här hemma.
Det var Roger Walmann som var först ut bland tränarna att komma hit i år. Han gillade flera av hästarna i stallet. Får se om det blir ett återbesök lite längre fram.

Några dagar senare var det dags för Kenny Thörnblom (Stall Kennys andelshästar) och Anders Staaf att besöka oss. Även de hittade några favoriter bland unghästgänget. Kul!

Veckan avslutedes med riktigt goda och glada nyheter!! Båda hästarna från gården som anmäldes till Elitauktionen i Upplands-Väsby blev uttagna. De är granskade "på pappret" och har även besiktats "live". Hästarna som vi kommer att visa på Elitauktionen 23 maj är vår egenägda IKON ZON (e Pastor Stephen - Be a Gogo Girl - Andover Hall) och BUCKS TO BURN (Ready Cash - Staro Yours Truly - Supergill). Extra roligt är också att lillasyrran till IKON ZON, nämligen GUCCI ZON (f. 2011 e Celebrity Secret) gick godkänt kvallopp, på tiden 20,7, den 26 mars på Bergsåker.
Tränare och kusk till Gucci Zon är Henrik Svensson.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marianne » Värmlandsmjölk:  ”Hej. Nu har jag väntat och lenktat att de ska komma laktosfrit så jag kan njuta ..”

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-