<

Hektisk tid...

Nu händer det så mycket här på Långeruds Gård att jag knappt hinner med längre. Än mindre att slänga in det på bloggen. Det finurliga med bloggen är att jag kan göra inlägg med mobilen (som jag ju ändå alltid har med mig). Det tråkiga är att bilder kan hamna lite hur som helst, på det vis som liksom passar för stunden. Som passar bloggen alltså. Det blir sällan som jag tänkt mig.

Jag tänker börja med det bästa som finns!!! Vi har ju hunnit få tillökning. 2 underbara föl har vi fått och allt har gått bra. Först ut var Coco Robin (e. Credit Winner) som fick ett stoföl e. Sam Bourbon.

loading...

Nästa sto att föla var vår nya amerikanska. Cathywithac (Yankee Glide). Henne köpte vi dräktig i höstas och hon fick den 1 maj ett långbent hingstföl e Chapter Seven.
Den här damen gick över tiden ett par veckor. Vilket innebär att hon också larmat hela nätterna i ett par veckor. (det larmar när hon lägger sig ner). De första två veckorna var det alltså bara falsklarm.
När hon lyckats få oss till zooombier så var det alltså äntligen dags!

loading...

Det var småttingarna det.
Vi har hunnit med att ta bilder på auktionshästarna också. Fast DET får ni inte se idag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

  • Anne-Christin Baron » Vinterdagar:  ”Hej! Mamma och jag har just kollat er web sida! Snyggt! Fina bilder och intresa..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-