<

Cirkeln är sluten

För ganska många år sedan bestämde Svenska Ridsportförbundet att alla som skulle tävla i risdport var tvungna att ta "Grönt kort". Så är det säkert fortfarande.
Jag och några vänner gick en studiecirkel genom vår ridklubb, Visnums RF och fick sedan göra det viktiga (teoretiska) slutprovet.
Jag kommer fortfarande ihåg att jag var fruktansvärt nervös inför skrivningen. Kommer inte ihåg om det var något ridprov, men det borde det väl ha varit?!
Det gick bra och jag fick mitt godkännande och mitt gröna kort.
Provledare var Maria Dahl.

Det som är så roligt med det här gröna kortet är att ridklubben, Visnums RF var förlagd här på Långeruds Gård. Föreningen finns inte längre och det var säkert många år sedan som den gick i graven. Jag gick alltså studiecirkel och gjorde mitt teoriprov för det gröna kortet i cafeterian ovanpå ridhuset. Samma cafeteria och ridhus som jag nu själv nästan 20 år senare är ägare till.
Tänk hur det kan bli...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

  • Anne-Christin Baron » Vinterdagar:  ”Hej! Mamma och jag har just kollat er web sida! Snyggt! Fina bilder och intresa..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-