<

Oordning

Jag borde ju berätta vad som har hänt här hos oss i nåt slags ordning.
Fast det tänker jag inte göra. Jag gör ju som jag vill!
Allt det här med föl, med Elitauktion och med semineringar....det kommer.

Nu tänker jag ägna en stund åt vår fina, älskade fuxa, Exclusive Zon.
Hon startade på Vaggerydstravet igår och kämpade till sig en andraplats. Den här gången hade vi möjlighet att åka båda två och det blev en riktig "semesterdag".
På väg söderut stannade vi i Hjo för lite god mat. Röding och färskpotatis på Hamnkrogen i Hjo. Den kan jag varmt rekommendera!!

Nåja, mätta och belåtna fortsatte vi mot Vaggeryd. Det var kallt som attan så vi tog en "drive-in" plats med bilen precis vid upploppets början.
Exclusive startade i lopp 4 och var ovanligt lugn inför loppet. Allt gick bara bra och hon klarade 4:e spåret på volten galant (att sen Kenneth H fick sitta som på nålar och knappt vågade vrida på huvudet tills första sväng, det räknas inte) utan galopp. Fantastiskt, det trodde vi faktiskt inte!
Hon krigade till sig en andraplats och 27 000 kr in i kassan.
Resan hem gick lätt och nu ser vi fram mot en ny härlig travdag på Färjestad i morgon. Vår andelshäst HAVANNAH ZON ska kvala och vi kommer att vara ett helt gäng på plats. Jag ser också fram mot att hälsa på "min favorit" FEDEX CUP som startar på Färjestad i morgon. Kommer hålla en extra tumme för honom!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marianne » Värmlandsmjölk:  ”Hej. Nu har jag väntat och lenktat att de ska komma laktosfrit så jag kan njuta ..”

  • Gun » Svenskt Travderby 2019:  ”Håller tummarna upp för Roofie”

  • lasse åberg » Värmlandsmjölk:  ”När kommer ni producera laktosfri mjölk så ja också kan börja köpa "värmlandsmjö”

  • Susanne » Brödburk:  ”Jättefin! Varifrån o hur mycket??....”

  • Torkil Pedersen » Elitauktion 2015:  ”Hurraaaaa for 17.mai og for verdens beste vertskap och venner på Långerud . Kan..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-